ua en ru

У Дніпрі чоловік відкрив стрілянину поблизу супермаркету

У Дніпрі чоловік відкрив стрілянину поблизу супермаркету Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

В результаті стрілянини постраждали три особи

У Дніпрі вчора, 11 вересня 2017 року, чоловік відкрив стрілянину поблизу супермаркету на проспекті Богдана Хмельницького. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

"11 вересня вдень чоловік із хуліганських спонукань відкрив стрілянину поблизу супермаркету на пр. Богдана Хмельницького. За показами очевидців та потерпілих чоловік йшов по вулиці, потім дістав пістолет та почав стріляти у різні боки. Після стрілянини втік", - йдеться у повідомленні.

В результаті стрілянини постраждали три особи: один чоловік отримав поранення в живіт, другий - в обличчя, третій отримав лише синець.

Правоохоронці затримали зловмисника, ним виявився раніше судимий за крадіжки 37-річний місцевий мешканець. Чоловік своїх дій пояснити не може.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Зловмиснику загрожує від 3-х до 7 років позбавлення волі.

altalt

Фото: стрілянина у Дніпрі (dp.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харківській області у м. Лозова чоловік відкрив стрілянину з рушниці з вікна квартири, внаслідок чого постраждав підліток.