ua en ru

Дика свиня випила 18 банок пива і побилася з коровою

Поведінка дикої свині, що випила 18 банок пива, нагадала туристам про необхідність правильного зберігання продуктів харчування і алкоголю під час походу. П'яний кабан не тільки підняв на ноги табір, але і вступив в бій з коровою.

Поведінка дикої свині, що випила 18 банок пива, нагадала туристам про необхідність правильного зберігання продуктів харчування і алкоголю під час походу. П'яний кабан не тільки підняв на ноги табір, але і вступив в бій з коровою, повідомляє ABC News.

Кілька днів тому в палатковий табір, розташований в австралійському місті Порт-Хедленд (Port Hedland), приїхала група туристів. Мандрівники привезли з собою провізію і три упаковки пива, які залишили неподалік від своїх імпровізованих жител.

Проте такий спосіб зберігання запасів виявився не далеко найнадійнішим - серед ночі людей розбудив звук пакетів, що рвуться.

"Ми прокинулися вночі через гучний шум. Створилося відчуття, неначе хтось з розлюченням рве пакети. Відпочиваючі з намету навпроти запалили факел, і ми побачили, що біля паку з пивом знаходиться дика свиня. Потім тварина обійшла всі мішки зі сміттям, розшукуючи залишки їжі", - розповіла очевидиця на ім'я Меріда.

Але на цьому пригоди туристів не закінчилися: недалеко від машини кабан помітив корову і кинувся на неї. Парнокопитна тварина спочатку спробувала дати відсіч, але потім залишило цю затію, вважаючи за краще врятуватися втечею.