ua en ru

Чинне керівництво поліграфкомбінату "Україна" виконуватиме свої обов'язки ще найблищи 2 місяці, - І.Уманський.

Чинне керівництво поліграфкомбінату "Україна" виконуватиме свої обов'язки ще найблищи 2 місяці і Міністерство фінансів України не наполягає на зміні керівництва поліграфкомбінату до другого туру президентських виборів. Про це журналістам у Кабінеті міністрів повідомив в.о. міністра фінансів України Ігор Уманський, передає кореспондент РБК-Україна.

Водночас він повідомив, що Мінфін оголосив конкурс на заміщення посади генерального директора поліграфкомбінату. "Те рішення, яке ухвалив Мінфін, - це зміни до статуту поліграфкомбінату і оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади, яка водиться (змінами до статуту)... Цей конкурс згідно з законодавством відбудеться через місяць після офіційного оголошення. До відбору керівником буде той керівник, який є на сьогодні", - сказав І.Уманський.

Він зазначив, що приблизно через 2 місяці Мінфін підіб'є підсумки конкурсу на заміщення вакансії гендиректора поліграфкомбінату, проведе переговори з кожним з кандидатів і остаточно визначиться, хто очолить комбінат.

Нагадаємо, органи прокуратури порушили дві кримінальні справи за фактом захоплення 25 січня ц.р. поліграфкомбінату "Україна" - за статтею 341 (захоплення державних чи громадських будівель чи споруд) і статті 365 (перевищення влади або службових повноважень) Кримінального кодексу.

Представник Кабміну представив колективу ПК "Україна" нового директора Володимира Хомка 22 січня ц.р. Партія регіонів заявила, що Київський окружний адміністративний суд 25 січня призупинив рішення Кабміну про зміну керівництва поліграфкомбінату "Україна" до розгляду справи по суті. 25 січня з відпустки на роботу вийшов гендиректор поліграфкомбінату "Україна" Валентин Музика.

Міністр юстиції Микола Оніщук заявив 25 січня, що Кабінет міністрів України мав усі законні повноваження змінювати керівництво поліграфічного комбінату "Україна".