ua en ru

Дії колег по опозиції ставлять під загрозу перемогу демократичних сил на виборах, - Кличко

Дії ВО "Батьківщина" щодо визначення і підтримки єдиних демократичних кандидатів у мажоритарних округах серйозно ускладнюють завдання опозиційних сил провести велику кількість депутатів до парламенту нового скликання. Про це заявив лідер партії "Удар" Віталій Кличко під час спілкування з журналістами в Черкаській області, передає прес-служба партії.

На думку політика, дії ВО "Батьківщина" вплинуть на результат виборів.

"Конкуренція буде більшою. На жаль, представники партії влади мають великий шанс перемогти у цій боротьбі. Дії "Батьківщини" ускладнюють завдання провести більшу кількість депутатів до Верховної Ради", - сказав Кличко.

Політик наголосив, що партія "Удар" зі свого боку виконала усі домовленості щодо зняття кандидатів на користь представників ВО "Батьківщина".

"З нашої сторони були виконані усі домовленості. Ми домовилися зняти тих наших кандидатів, які мають меншу підтримку виборців за результатами спільного соціологічного дослідження і оцінки перспектив кандидатів. І ми їх у визначених округах зняли", - сказав Кличко.

Лідер партії "Удар" наголосив, що взаємні звинувачення демократичних сил вже не одноразово призводили до їхньої поразки.

"Я не хочу нікого звинувачувати і думаю, що виборці самі зроблять висновки на основі тих чи інших дій політичних партій. Це в результаті відобразиться на їхньому рейтингу та підтримці громадян", - вважає лідер партії "Удар".

Читайте також: Вибори в Києві: 10 округів, які не поділили "Удар" і "Батьківщина"

Нагадаємо, вибори до Верховної ради відбудуться 28 жовтня 2012 р.