ua en ru

У дитячому таборі в Бердянську отруїлися 24 дитини

У дитячому таборі в Бердянську отруїлися 24 дитини Фото: отруєння (РБК-Україна)

Поліція порушила кримінальну справу за статтею про порушення санітарних норм

В одному з дитячих таборів в Бердянську (Запорізька область) отруїлися 24 дитини. Про це повідомляє прес-служба Нацполиции в Запорізькій області в Facebook.

"В одному з дитячих таборів, розташованих у Бердянську, в період з 15-го по 20-е липня 24 дитини поскаржилася на головний біль і нудоту. Перші симптоми були помічені чотири дні після початку нової зміни. В даний час в таборі працює спеціальна комісія, до складу якої увійшли медичні працівники та правоохоронці. Фахівці встановлюють причину, яка призвела до погіршення самопочуття дітей", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що на даний момент стан здоров'я дітей задовільний, їх життю ніщо не загрожує. Всіх, хто відчув симптоми отруєння, помістили під нагляд лікарів.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ознаками ст. 325 Кримінального кодексу України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних захворювань та масових отруєнь).

За фактом погіршення здоров'я дітей розпочато перевірку У Бердянську, в одному з таборів відпочинку, на погіршення сама...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Запорізькій області 20 липня 2017 р.

Нагадаємо, також сьогодні в Чернівецькій області сталося масове отруєння на весіллі, госпіталізовано 15 осіб.