ua en ru

Депутати від БЮТБ, які постраждали через бійку у ВР, мають намір звернутися до суду, - В.Бондаренко

Депутати від фракції БЮТ-Батьківщина, які постраждали через бійку у Верховній Раді (ВР) України, мають намір звернутися до суду. Про це в кулуарах Верховної Ради (ВР) України повідомив нардеп від БЮТБ, учасник інциденту в ВР Володимир Бондаренко, передає кореспондент РБК-Україна. Нардеп зазначив, що наразі в тяжкому стані в Феофанії перебувають Михайло Волинець і Юрій Гнаткевич.
За словами В.Бондаренка, вчора у лікарні народному депутатові М.Волинцю зашили розсічення голови, а Ю.Гнаткевич перебуває у відділенні кардіохірургії.
На уточнююче запитання журналіста, чи будуть нардепи подавати до суду, В.Бондаренко відповів: "Так. Безумовно".
При цьому він також повідомив, що активну участь у вчорашньому інцидентів брав син генерального прокурора України Віктора Пшонки народний депутат України від Партії регіонів Артем Пшонка.
"У вчорашній бійці брав участь син генерального прокурора, і все це є зафіксовано на відеозйомці... ми складемо відповідні заяви і подамо їх до прокуратури. Дуже складно буде В.Пшонці, бо на кадрах є його син", - наголосив В.Бондаренко.

Нагадаємо, вчора заступник голови фракції БЮТБ Сергій Соболєв заявив: "Депутати нашої фракції, які по-звірячому були побиті депутатами ПР вже зняли побої, і ми обов'язково звернемося до криміналістів, а також у відповідні органи, зокрема до ГПУ, щоб ті, хто вчинив злочин, обов'язково були притягнуті до відповідальності. Тим більше є усі документі, є відеозйомка, фотографії, які підтверджують факт безжального побиття конкретними депутатами ПР депутатів нашої фракції".