ua en ru

Депутатська група "За Україну!" не бере участі в переговорах з М.Азаровим.

Депутатська група "За Україну!" не бере участі в переговорах з в.о. голови Партії регіонів Миколою Азаровим. Про це журналістам заявив нардеп від НУ-НС, голова депутатської групи "За Україну!" В'ячеслав Кириленко, передає кореспондент РБК-Україна. "Ми, як і раніше, залишаємось на своїй позиції. В коаліцію ми не входимо, і відповідно в таких переговорах участі не братимемо", - сказав він.

Нагадаємо, раніше сьогодні нардеп від НУ-НС Тарас Стецьків заявив, що в.о. М.Азаров о 12:00 зустрінеться з представниками від НУ-НС. "Я не знаю, хто прийде з фракції, я особисто піду. Він запросив всю фракцію, але скільки буде чоловік - не можу сказати. Хочемо його послухати, можливо він буде говорити про своє майбутнє прем'єрство", - сказав він.
Водночас народний депутат від НУ-НС Анатолій Матвієнко повідомив, що "вчора у ході переговорів в Адміністрації президента Азарову були делеговані права керувати переговорним процесом щодо створення коаліції. Я не знаю, скільки людей із нашої фракції буде на цьому засіданні, але точно знаю, що, очевидно, більшість прийме участь", - сказав А.Матвієнко.