ua en ru

Депутат Луганської облради від ПР Клінчаєв назвав правильною загибель учасників протесту на Грушевського

Депутат Луганської обласної ради від Партії регіонів Арсен Клінчаєв назвав правильною загибель учасників протесту на вулиці Грушевського

Депутат Луганської обласної ради від Партії регіонів Арсен Клінчаєв назвав правильною загибель учасників протесту на вулиці Грушевського, передає радіо "Свобода".

Так, у Луганську під час акції пам'яті людей, які загинули під час заворушень у Києві, виникла сварка між активістами і депутатом від ПР Клінчаєвим.

За словами активістів, депутат ходив серед людей і посміхався. Натовп з криками "Банду геть!" виштовхав депутата за межі площі.

"Ці люди пішли проти влади. Ніхто не має права застосовувати фізичну силу проти міліціонерів. А вони то палицями, камінням, то ще чимось. Міліція має право захищати своє життя. Тому я вважаю правильним, що ці чотири людини загинули. Мало того, я вважаю, що потрібно ще суворіше. Ці дві тисячі потрібно заарештувати і посадити. Завтра зберу депутатів і порошу зробити ще жорсткіші закони щодо цих двох тисяч осіб", - заявив Клінчаєв під час сварки з активістами.

Нагадаємо, за даними медиків Київміськадміністрації, в ході акцій протестів з 19 по 22 січня на вулиці Грушевського у Києві біля стадіону "Динамо" загинули два учасника протесту (22 січня).
У той же час за даними лідера фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка, загиблих - 5 осіб.