ua en ru

Депутат Херсонського облради організував викрадення і побиття людей за крадіжку гарбузів

Депутат Херсонського облради організував викрадення і побиття людей за крадіжку гарбузів Фото: місцеві жителі вкрали з поля кілька гарбузів

Люди депутата змусили викрадачів гарбузів роздягнутися і посадили в багажник

Депутат Херсонської обласної ради організував викрадення і побиття місцевих жителів, які вкрали з поля гарбуза. Про це йдеться в повідомленні прес-служби УМВС України в Херсонській області.

"У ніч з 18 на 19 вересня в Білозерський районний відділ міліції зателефонував місцевий житель. Він розповів, що ввечері разом з товаришами виїхав за межі села. Там розташоване одне з полів, де раніше вирощували гарбуз. За землею давно ніхто не дивиться, сільськогосподарські роботи теж давно не проводяться і тому чоловіки вирішили зірвати там частина гарбузів. Про це дізнався один з депутатів обласної ради, який займається фермерський господарством в цьому районі. Він разом з групою молодих людей на трьох машинах приїхав на поле і почав жорстоко бити селян", - йдеться в повідомленні.

Люди депутата поливали водою жителів села, коли ті втрачали свідомість. Потім їх змусили цілком роздягнутись і завантажили в багажник автомобілів.

"Знущання і тортури над чоловіками продовжили на промисловій базі. Коли один з потерпілих перестав приходити до тями, зловмисники вивезли чоловіків з бази", - додали в міліції.

Відомості про вчинення злочину внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом нанесення тілесних ушкоджень та незаконного заволодіння автомобілем. Слідчими вивчаються обставини позбавлення волі за вчинення тортур щодо селян. Один з потерпілих досі перебуває у важкому стані.

Нагадаємо, у вересні в Херсоні два зловмисника відкрили стрілянину, в результаті чого в грудну клітку був поранений 24-річний чоловік.