ua en ru

Depot Development Group планує побудувати ТРЦ в Ялті вартістю 12 млн дол.

Depot Development Group, що входить до групи компаній "Фокстрот", планує побудувати ТРЦ в Ялті вартістю 12 млн дол. Про це повідомляє сьогодні прес-служба компанії. Компанія вже представила на розгляд містобудівної ради при Управлінні містобудування і архітектури Ялтинської міськради ескізний проект торгово-розважального центру по вул. Московській, 6 в Ялті.

Згідно проекту планується будівництво окружного торгово-розважального центру. Площа ділянки під забудову складає 0,55 га. Загальна площа комплексу складе близько 12 тис. кв. м. В торговому центрі розмістяться продуктовий супермаркет, торгова галерея (одяг, взуття, товари імпульсного попиту та ін.), супермаркет побутової техніки "Фокстрот - техніка для будинку", меблевий супермаркет, зона фудкорту і ресторанів.

Компанія Depot Development Group планує інвестувати в проект близько 12 млн дол. Завершення робіт намічене на 2011 р.

Depot Development Group - девелоперська компанія повного циклу. Створена в 2007 р. у складі великого українського холдингу - групи компаній "Фокстрот". Портфель Depot Development Group об'єднує близько 146 об'єктів торгової, офісної і складської нерухомості в Україні і Молдові, зокрема, магазини "Фокстрот - техніка для будинку", торгові центри в Кривому Розі, Миколаєві, Сімферополі, Одесі, Запоріжжі, Луганську, офісні і складські центри в Києві та інших містах.

Загальна площа проектів компанії, які в даний час знаходяться на стадії розробки і реалізації, складає більше 270 тис. кв. м.