ua en ru

За день у зоні АТО двоє військових загинуло і двоє поранено

За день у зоні АТО двоє військових загинуло і двоє поранено Фото: сили АТО на Донбасі (facebook.com/ato news)

Із початку доби бойовики 6 разів відкривали вогонь по підрозділах сил АТО

Із початку доби, 24 червня 2017 року, в зоні антитерористичної операції на Донбасі внаслідок ворожих обстрілів станом на 18:00 загинуло двоє українських військовослужбовців, ще двоє - отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Незважаючи на досягнуті днями домовленості про дотримання перемир'я з сьогоднішнього дня, 24 червня, російсько-терористичні бандформування все ж не спромоглись у повному обсязі виконати взяті на себе зобов'язання. З початку доби бойовики 6 разів відкривали вогонь по підрозділах сил АТО. Втім, такі порушення зафіксовані лише на Донецькому та Луганському напрямках. На Приморському напрямку окупанти зброї сьогодні не застосовували. Переважно бандити здійснювали обстріли ще до 8:00", - йдеться у вечірньому зведенні штабу.

За даними відомства, терористи знову подекуди використовували заборонені Мінськими угодами міномети калібру 120 мм.

Зведення прес-центру штабу АТО за день станом на 18.00 годину 24 червня 2017 року Незважаючи на досягнуті днями домовле...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 24 червня 2017 р.

"У ході бойових дій двоє військовослужбовців Збройних Сил України загинули. Один воїн унаслідок ворожого обстрілу отримав поранення. Ще один боєць сил АТО зазнав бойової травми", - констатували в прес-центр штабу АТО.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі біля патруля Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ сталися вибухи і стрілянина зі стрілецької зброї.