ua en ru

День Перемоги: у Львові побитий чоловік за провокації і червоний прапор

День Перемоги: у Львові побитий чоловік за провокації і червоний прапор Фото: міліція Львова чекала провокацій на 9 травня (ipress.ua)

Провокатором виявився житель Кривого Рогу

Сьогодні, 10 травня, до міліції Львова надійшло повідомлення про те, що в одну з лікарень поступив громадянин з тілесними ушкодженнями тіла і голови, який напередодні розмахував червоним прапором і вигукував провокаційні гасла. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України у Львівській обл.

"Близько 5.00 ранку 10 травня в міліцію надійшло повідомлення про те, що в одну з лікарень Львова поступив громадянин з тілесними ушкодженнями тіла і голови. Він перебував у стані алкогольного сп'яніння", - йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, чоловік отримав тілесні ушкодження в результаті бійки з невідомими особами.

Повідомляється, що напередодні ввечері 9 травня від мешканців Львова надійшло повідомлення про те, що вищевказаний громадянин з георгіївською стрічкою на грудях розмахував червоним прапором і викрикуючи провокаційні гасла. Правоохоронці доставили жителя Кривого Рогу до райвідділу міліції для проведення профілактичної бесіди і переконали його залишити атрибутику, після чого він пішов з відділення.

Нагадаємо, День Перемоги у Луганській обл. пройшов без пригод.