ua en ru

У справі про вбивство поліцейських в Дніпрі допитані 37 свідків, - Троян

У справі про вбивство поліцейських в Дніпрі допитані 37 свідків, - Троян Фото: Вадим Троян

Аналіз слідів злочину підтвердили, що куля, яку вилучили з тіла Пугачова, випущена з табельної зброї поліцейського

У справі про вбивство поліцейських в Дніпрі допитані 37 свідків. Про це в ході прес-конференції заявив перший заступник голови Національної поліції Вадим Троян, повідомляє "112 Україна".

Так, за словами Трояна, на даний момент у цій справі допитано 37 свідків. Крім того, за результатами аналізу відбитків пальців підтвердилося, що це відбитки підозрюваного - Олександра Пугачова.

"Дактилоскопія повністю підтверджує, що це він... Тільки що експерти дали нам підтвердження про те, що відбитки людини, яка перебуває під арештом, і людини, яка є Пугачовим Олександром 1973 року народження, збіглися. Це питання знято", - сказав він.

Крім того, аналіз слідів злочину підтвердили, що куля, яку вилучили з тіла Пугачова випущена з табельної зброї поліцейського.

"Друге знято питання - це те, що трасологія повністю показала, що куля, яку вилучили з тіла Пугачова, - це куля, випущена з табельної зброї поліцейського Артема", - сказав Троян.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вбивство поліцейського в Дніпрі 25 вересня 2016 року здійснив екс-боєць батальйону патрульної служби "Торнадо".