ua en ru

Справу по підпалу офісу Товариства угорської культури в Ужгороді перекваліфіковано на теракт

Справу по підпалу офісу Товариства угорської культури в Ужгороді перекваліфіковано на теракт Фото: суд у справі по підпалу офісу Товариства угорської культури (facebook.com/vglagola)

Сьогодні суд обирає запобіжний захід двом підозрюваним у підпалу офісу Товариства угорської культури в Ужгороді

Справу по підпалу офісу Товариства угорської культури в Ужгороді перекваліфіковано на теракт. Про це заявила прес-секретар прокуратури Закарпатської області Вікторія Попович, повідомляє "Укрінформ".

Як повідомила Попович,в Ужгородському міськрайонному суді обирають запобіжний захід двом мешканцям Кропивницького - підозрюваним у підриві офісу Товариства угорської культури в Ужгороді 27 лютого 2018 року.

"Справу розглядають в Ужгороді через те, що саме тут було здійснене правопорушення. Прокуратура просить обом обвинувачуваним тримання під вартою без можливості внесення застави. Інкримінують їм умисне знищення та пошкодження чужого майна, також вчора до справи додали нову кваліфікацію злочину - а саме теракт", - повідомила Попович.

В Ужгородський міськрайонний доставили другого підозрюваного у виконанні вибуху в офісі «Товариства угорської культури Закарпаття» КМКС і обиратимуть запобіжний захід

Опубліковано Віталієм Глаголою 6 березень 2018 р.

Крім того, Попович додала, що наразі у справі триває досудове розслідування. Підозрюваних уже допитали слідчі.

Суд з обрання міри запобіжного заходу одному з підозрюваних у підриві офісу «Товариства угорської культури Закарпаття» К...

Опубліковано Віталієм Глаголою 5 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше голова Закарпатської обласної держадміністрації Геннадій Москаль повідомляв, що організатором підпалів Товариства угорської культури в Ужгороді, які відбулися 4 та 27 лютого, є житель невизнаної республіки Придністров'я, можливо - співробітник місцевих "органів".