ua en ru

Д.Медведєв замість тарифів ЖКГ обговорить з лідерами партій і фракцій Держдуми РФ проблему тероризму.

Президент Російської Федерації (РФ) Дмитро Медведєв сьогодні замість запланованої теми про тарифи ЖКГ обговорить з лідерами партій і фракцій Держдуми РФ проблему тероризму і заходи з боротьби з ним, передає РБК Daily.
Швидше за все глава держави запропонує активізувати законодавчу роботу в частині попередження терористичної загрози. Проте, підкреслило джерело видання в президентській адміністрації, питання введення смертної кари для поплічників терористів, який запропонували після вибухів комуністи, на порядку точно сьогодні стояти не буде.
Д.Медведєв вже підписав указ "Про створення комплексної системи забезпечення безпеки населення на транспорті". Крім того, він доручив уряду у чотиримісячний строк затвердити комплексну програму забезпечення безпеки населення на транспорті, що передбачає об'єднання сил і засобів федеральних, регіональних і місцевих структур, до повноважень яких входить вирішення відповідних питань. До 31 березня 2011 р. він зажадав завершити оснащення найбільш уразливих об'єктів транспортної інфраструктури і транспортних засобів відеокамерами. До 1 січня 2014 р. повинна бути створена комплексна система забезпечення безпеки населення на транспорті (перш за все в метрополітені) із запобігання надзвичайним ситуаціям і терактів. Про це глава держави проінформує партійних лідерів.