ua en ru

Суд залишив під вартою екс-беркутівця Зінченко, підозрюваного в розстрілі учасників Євромайдану

Апеляційний суд Києва не задовольнив апеляцію захисту колишнього працівника спецпідрозділу "Беркут" Сергія Зінченка, який підозрюється в розстрілі 39 учасників Евромайдана і залишив його під арештом.

Апеляційний суд Києва не задовольнив апеляцію захисту колишнього працівника спецпідрозділу "Беркут" Сергія Зінченка, який підозрюється в розстрілі 39 учасників Евромайдана і залишив його під арештом. Таке рішення в ході судового засідання оголосила головуюча суддя Марія Приндюк, передає кореспондент РБК-Україна.

"Постанова слідчого судді Печерського суду про продовження строків тримання під вартою Зінченко залишити без змін, а апеляційну скаргу без задоволення",- заявила Приндюк.

Зазначимо, колегія суддів оголосила тільки резолютивну частину рішення. Повний текст рішення буде оголошено 5 грудня 2014 р.

Нагадаємо, 24 листопада 2014 р. Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання Генеральної прокуратури України про продовження арешту до 25 січня 2015 р. колишньому працівнику "Беркут" Зінченком, який підозрюється в розстрілі 39 учасників Евромайдана.