ua en ru

Чиста вартість активів ВПФ "Соціальний стандарт" в III кв. 2009 р. виросла на 22,5% - до 14,45 млн грн.

Чиста вартість активів відкритого пенсійного фонду "Соціальний стандарт" в III кварталі 2009 р. склала 14 млн 450,12 тис. грн, збільшившись за період на 22,49%. Про це повідомляє сьогодні прес-служба компанії з управління активами "Кінто". Прибутковість фонду склала 20,05%. За рахунками учасників за період розподілено 2 млн 405,15 тис. грн прибутку.

Про результати діяльності з обслуговування фонду відзвітували ТОВ "Адміністратор пенсійного фонду "Центр персоніфікованого обліку" (ТОВ "АЦПО"), з яким радою фонду укладений договір на адміністрування ВПФ "Соціальний стандарт"; ВАТ "Кінто", з яким радою фонду укладений договір на управління активами ВПФ "Соціальний стандарт"; ВАТ "Піреус Банк МКБ", з яким радою фонду укладений договір на обслуговування ВПФ "Соціальний стандарт".

Відкритий пенсійний фонд (ВПФ) "Соціальний стандарт" - фінансова установа, яка працює виключно для пенсійного забезпечення громадян. ВПФ був зареєстрований 19 жовтня 2004 р. як фінансова установа. Перші внески фонд почав приймати в травні 2005 р. Участь в ньому є добровільною. Вкладники фонду - будь-які юридичні і фізичні особи. На 1 серпня 2009 р. кількість вкладників досягла 48 юридичних осіб і більше 1280 фізичних осіб; активи фонду складають більше 12 млн грн.

Фонд залучає пенсійні внески вкладників і інвестує їх в інструменти фінансового і фондового ринку, здійснює пенсійні виплати учасникам із коштів, накопичених на їх індивідуальних пенсійних рахунках.