ua en ru

Число жертв алкогольного отруєння в Харківській області зросло до 13 осіб

Число жертв алкогольного отруєння в Харківській області зросло до 13 осіб Фото: в Харківській області зафіксовано отруєння алкоголем

Загинули жителі з трьох районів Харківської області

Число жертв алкогольного отруєння в Харківській області зросло до 13 осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Харківській області.

"У Вовчанському районі померли 8 громадян, один знаходиться в реанімації. У Ізюмському районі померли дві людини, у Харківському районі - двоє, від отруєння алкоголем помер також житель Шевченківського району Харківської області", - йдеться у повідомленні

Як зазначається, 27 та 39-річні чоловіки Ізюмського району були доставлені до Харкова, де померли. Ще двом чоловікам була надана медична допомога і вони перебувають вдома.

Крім того, двоє чоловіків 30 та 41-років з Ізюму доставлені до терапевтичного відділення харківської лікарні. Їм надається допомога, їхній стан задовільний.

"Від отруєння померли двоє жителів селища Кутузівка, що у Харківському районі, - 46 та 43-х років. До лікарні Харкова з селища Великі Хутори також був доставлений 63-річний чоловік", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про 12 жерт отруєння алкоголем у Харківській області.