ua en ru

Число госпіталізованих через отруєння у дитсадку в Хмельницькій обл. зросло до 36

Число госпіталізованих через отруєння у дитсадку в Хмельницькій обл. зросло до 36 Ілюстративне фото (УНІАН)

Відкрито кримінальну справу

Число госпіталізованих у результаті отруєння у дитячому садку міста Нетішин Хмельницької області зросло до 36. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на поліцію Хмельницької області.

Зокрема, госпіталізовано 29 дітей і 7 дорослих.

"У лікарню з гострим кишковим отруєнням були додатково госпіталізовані ще 12 осіб. Зараз на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні знаходиться 36 хворих (29 дітей і 7 дорослих)", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що діти у віці від трьох до шести років з симптомами отруєння почали надходити в лікарні міста ще з вечора 3 жовтня. Станом на 6 жовтня у медичних закладах Нетішина перебувало 22 вихованця дитсадка і троє дорослих - 33-річна няня, 45-річна вихователька та її 20-річний син.

У поліції також повідомили, що за фактом масового отруєння розпочато кримінальне провадження за ч. 1 статті 325 Кримінального кодексу України.

"Зараз слідчі призначили ряд експертиз з метою встановлення причин отруєння", - підкреслили в поліції.

Як писало РБК-Україна раніше, кількість госпіталізованих дітей у результаті спалаху кишкових інфекцій у місті Нетішин Хмельницької області зросла до 26. Зазначалося, що всі діти є вихованцями ДНЗ (ясла-садок комбінованого типу) №6 "Райдуга".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті спалаху кишкових інфекцій у місті Нетішин до лікарні потрапила 21 людина.