ua en ru

У Чернівцях відбулося масове отруєння школярів

У Чернівцях відбулося масове отруєння школярів Фото: лікарня (synevo.ua)

У чернівецькій школі отруїлися 55 дітей

У Чернівцях в школі отруїлися 55 дітей. Про це повідомив начальник управління освіти Чернівецької міської ради Сергій Мартинюк, передає місцеве видання Мolbuk.

Повідомляється, що в Чернівцях у школі №27 розпочато санітарно-епідеміологічне розслідування у зв'язку з тим, що 55 учнів молодшої школи звернулися до лікарів з підозрою на отруєння.

Так, ссе учні, які захворіли, обідали в школі. Послуги з організації харчування в цій школі надає ТОВ "Мега-Крокус".

Управління освіти і адміністрація школи про інцидент повідомила відповідні служби для призначення санітарно-епідеміологічного розслідування. Фахівці управління освіти працюють на місці, викликані представники ТОВ "Мега-Крокус".

55 учнів, які за станом на 26 жовтня відсутні в школі за хвороби, одна дитина перебуває на стаціонарному лікуванні, інші - лікуються амбулаторно.

Нагадаємо, раніше число постраждалих в результаті отруєння в дитячому садку "Ластівка" в Івано-Франківську зросла до 15 осіб.

"станом на 16:00 24 жовтня 2017 року в лікувальний заклад звернулося 15 осіб госпіталізовано 14, з них 11 дітей (1 дитина лікується амбулаторно). Постраждалі звернулися за медичною допомогою і були госпіталізовані в обласну інфекційну клінічну лікарню Івано-Франківська з попереднім діагнозом "гострий гастроентероколіт". Стан хворих - середнього ступеня тяжкості", - заявили в Івано-Франківській ОДА.