ua en ru

У Чернівцях потяг насмерть збив чоловіка

У Чернівцях потяг насмерть збив чоловіка Фото: поліція відкрила справу за статтею "вбивство" (РБК-Україна)

Машиніст заздалегідь побачив сидячого на рейках чоловіка, але не встиг зупинити поїзд

У Чернівцях потяг насмерть збив чоловіка, поліція відкрила справу за статтею "умисне вбивство". Про це йдеться в повідомленні поліції Чернівецької області.

Повідомляється, що поліції надійшло повідомлення про наїзд поїзда на чоловіка біля мосту на вулиці Руській. Виїхавши на місце події, поліція встановила особу загиблого - 28-річного жителя Чернівців. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого статтею "умисне вбивство".

"За словами машиніста локомотива, він помітив чоловіка, який сидів на залізничних коліях. На попереджувальні сигнали потерпілий не реагував. Машиністу не вдалося уникнути наїзду. Від удару поїзда чоловіка відкинуло в бік. В результаті отриманих травм, несумісних з життям, потерпілий помер на місці події", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харківській області поїзд насмерть збив жінку. Інцидент стався на залізничній станції "Жихар", де жінку збив пасажирський потяг сполученням Харків-Костянтинівка.