ua en ru

У Чернівецькій обл. сталося ДТП, одна людина загинула

У Чернівецькій обл. сталося ДТП, одна людина загинула Фото: у поліції розповіли про ДТП в Чернівецькій обл.

Ще троє постраждалих госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості

Внаслідок ДТП у Хотинському районі Чернівецької обл. загинула одна людина, ще троє госпіталізовані. Про це повідомили в суботу, 29 квітня, у відділі комунікацій поліції Чернівецької обл.

"Аварія сталася після обіду, 28 квітня, на автодорозі у селі Недобоївці Хотинського району. Рухаючись на легковому автомобілі "Мерседес" з боку міста Хотин, 35-річний чернівчанин не впорався з керуванням та допустив зіткнення з "ВАЗ-2101", який їхав попереду", - йдеться в повідомленні.

В результаті інциденту 27-річний водій "ВАЗ-2101" загинув на місці події. Також у лікарні були госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості, троє його пасажирок.

"В даний час поліцейські з'ясовують подробиці трагічного зіткнення", - додали в поліції.

Як повідомлялося раніше, на Прикарпатті автомобіль, який здійснював перевезення людей, в'їхав у кут будинку, в результаті чого постраждали 7 людей.

Троє осіб госпіталізовано в лікувальні установи. У 64-річної мешканки Калуша діагностований перелом руки, 32-річний калушанин отримав перелом поперекового хребця, а 70-річна калушанка - закритої черепно-мозкової травми. Ще чотири пасажири будуть перебувати на амбулаторному лікуванні.

Нагадаємо, в Одесі автомобіль з польською реєстрацією в'їхав у вітрину магазину.