ua en ru

В Чернігівській області військовий вбив свого товариша по службі металевою арматурою

В Чернігівській області військовий вбив свого товариша по службі металевою арматурою Фото: прокуратура

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років

В Чернігівській області військовий вбив свого товариша по службі металевою арматурою. Про це йдеться у повідомленні прес-служби військової прокуратури Центрального регіону України.

Як зазначається, прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вбивства військового у Чернігівській області.

В ході слідства встановлено, що наприкінці січня 2017 року військовий з невідомих причин не прибув на військову службу. Правоохоронці встановили, що до вбивства військового причетний його товариш по службі.

"Вбивця щиро покаявся та зізнався у вчиненому при цьому вказавши місце знаходження загиблого. Він повідомив, що вони вживали разом алкогольні напої та, коли повертались в частину, у них виник конфлікт, у ході якого він наніс потерпілому декілька ударів металевою арматурою в область голови від яких останній помер на місці події", - йдеться у повідомленні.

Наразі військовому, який здійснив вбивство, повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення суми застави.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що обвинуваченого у вбивстві двох поліцейських у Дніпрі судитимуть присяжні.