ua en ru

В Чернігівській області чоловік підірвав себе гранатою

В Чернігівській області чоловік підірвав себе гранатою Фото: поліція

Триває досудове розслідування

В Чернігівській області вчора, 14 листопада 2016 року, чоловік підірвав себе гранатою. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Чернігівській області.

"Зранку 14 листопада до поліції звернувся голова однієї з сільрад Ріпкинського району і повідомив, що на подвір’ї нежилого господарства виявлено труп місцевого жителя", - йдеться у повідмоленні.

Як зазначається, виївхавши на місце події правоохоронці виявили тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями у вигляді множинних пошкоджень та розривів черевної порожнини і грудної клітини. Під тілом знаходилася воронка від вибуху.

"Вибухотехніки вилучили з місця вибуху уламки запалу типу "УЗРГМ" та елементи уламків невстановленого пристрою", - повідомляють у відомстві.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 120 Кримінального кодексу України (доведення до самогубства) - карається обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

В Чернігівській області чоловік підірвав себе гранатоюВ Чернігівській області чоловік підірвав себе гранатоюВ Чернігівській області чоловік підірвав себе гранатою

Фото: місце події

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві електронна сигарета, яка вибухнула, травмувала обличчя підлітка.