ua en ru

У Чернігівській області вантажний поїзд збив автомобіль, є загиблий

У Чернігівській області вантажний поїзд збив автомобіль, є загиблий Фото: переїзд (прес-служба поліції Чернігівської області)

Смертельний інцидент стався на залізничному переїзді

У суботу, 1 липня, між селами Хвильовка і Кропивне Ніжинського району на залізничному переїзді "Ніжин-Лосинівка" вантажний потяг зіткнувся з легковим автомобілем. Про це повідомляє прсс-служба обласної поліції.

Повідомляється, що вантажний потяг сполученням "Прилуки-Ніжин" зіткнувся з автомобілем Hyundai Santa Fe. В результаті події одна людина загинула, ще одна травмована. На місце події прибула слідчо-оперативна група Ніжинського відділу поліції, рятувальники та медики.

Поліцейські встановили, що водій іномарки, рухаючись у напрямку Ніжина, не виконав вимоги дорожнього знаку 2.2. "Проїзд без зупинки заборонено", не переконався у відсутності перешкоди і скоїв зіткнення з вантажним поїздом. В результаті аварії 55-річна пасажир автомобіля Hyundai загинула на місці події, 56-річний водій отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в травматологічне відділення Ніжинської ЦМЛ.

altaltalt

Фото: ДТП (поліція Чернігівської області)

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що призвело смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження), що карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, в "Укрзалізниці" повідомили, що за 5 місяців 2017 року на залізничному транспорті України сталося 206 транспортних пригод, з яких 1 аварія, 13 серйозних інцидентів і 192 інцидентів.