ua en ru

В Чернігові внаслідок масштабної пожежі нв складі загинув робітник

В Чернігові внаслідок масштабної пожежі нв складі загинув робітник Фото: ДСНС

Причина пожежі та завдані збитки встановлюються

В Чернігові внаслідок масштабної пожежі нв складі по зберіганню броньованих дверей загинув робітник. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області.

Як зазначається, вчора, 4 квітня 2017 року, близько шостої години вечора рятівникам надійшло повідомлення про пожежу складського приміщення у Чернігові, яке для зберігання броньованих дверей орендувало одне з місцевих приватних підприємств.

"Пожежа швидко набула значних розмірів і по дерев'яному даху будівлі розповсюдилась на загальну площу 1500 м кв...На місці пригоди вогнеборці після проведення розвідки та оцінки обстановки оголосили найвищий номер виклику, за яким додатково були залучені ще 7 відділень пожежно-рятувальних підрозділів міста", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що станом на 19:05 пожежу було локалізовано, а о 01:25 остаточно ліквідовано. Причина пожежі та завдані збитки встановлюються.

"Під час проведення робіт по розбиранню конструкцій виявлено загиблого 30-річного працівника даного підприємства. За словами свідків, під час спроб разом з іншим працівником загасити вогонь самотужки вогнегасниками, чоловік не встиг вчасно залишити небезпечну зону", - йдеться у повідомленні.

altaltaltaltaltaltaltalt

Фото: пожежа у Чернігові

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час пожежі у Київській області загинули двоє людей.