ua en ru

У Черкасах застрелили депутата міськради

У Черкасах застрелили депутата міськради Фото: Михайло Бинусов (oda.zt.gov.ua))

Депутат загинув на місці

У Черкасах вбили депутата міської ради Михайла Бінусова. Цю інформацію місцевому виданню "Інфом" підтвердили кілька депутатів Черкаської міської ради.

За словами прес-офіцера патрульної поліції Зої Вовк, близько 22:00 28 вересня 2017 в поліцію надійшло повідомлення про стрілянину в мікрорайоні "Лісовий". Правоохоронці, які прибули на місце, виявили тіло чоловіка.

За даними інших джерел, дупутата розстріляли з автомата Калашникова, він загинув на місці. Сталося це близько гаражів, біля міського кладовища №2.

Зазначено, що нещодавно Бінусов був призначений в. о. директора департаменту ЖКК ЧМР.

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко в ефірі "112 Україна" заявив, що Михайло Бінусов раніше повідомляв про те, що планувалося замах на його життя.

"Він вийшов з ефіру о 22:00 я з ним спілкувався по телефону. І поліція, і прокурори, і СБУ, я місяць тому доповідав про ситуацію, зокрема Михайло Бінусов повідомляв, що було замовлено вбивство і аварія на мене (Бінусову, - ред.)", - сказав Бондаренко.

Нагадаємо, що пізно ввечері 23 серпня у центрі Києва невідомі розстріляли чоловіка.

"В самому центрі столиці на вулиці Шота Руставелі, 12, двоє невідомих застрелили чоловіка і зникли на автомобілі у невідомому напрямку. Лікарі приїхали досить швидко, але врятувати чоловіка вже не змогли", - йдеться в повідомленні.