ua en ru

У Черкасах троє чоловіків загинули через отруєння парами газу

У Черкасах троє чоловіків загинули через отруєння парами газу Фото: троє чоловіків у Черкасах отруїлися парами газу

На даний момент з'ясовуються всі обставини події

У Черкасах рятувальники підняли з вигрібної ями на поверхню тіла трьох загиблих, чоловіки померли в результаті отруєння парами газу. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України в Черкаській області

Як наголошується, в Службу порятунку "101" надійшло повідомлення від лікарів про те, що троє чоловіків без ознак життя знаходяться в каналізаційній ямі на території приватного домоволодіння по вулиці Грибоєдова.


"Як стало відомо, 58-річний господар вирішивши самостійно почистити каналізаційний колектор, спустився на дно. Через деякий час він відчув погане самопочуття і втратив свідомість. Щоб допомогти потерпілому, на дно споруди спустився його 56-річний родич, який, не встигнувши надати допомогу, також втратив свідомість. На допомогу прибіг 30-річний сусід, який спустився в колектор і також втратив свідомість", - наголошується в повідомленні.

Так, на місці події працювали рятувальники 3-ї державної пожежно-рятувальної частини, які з допомогою спеціальних захисних костюмів і протигазів спустилися на дно колектора і підняли на поверхню тіла чоловіків.

На даний момент з'ясовуються всі обставини події.

Нагадаємо, раніше в Тернопільській області зафіксували спалах сальмонельозу.