ua en ru

У чемпіонаті Англії скасували другий матч у турі через спалах коронавірусу

У чемпіонаті Англії скасували другий матч у турі через спалах коронавірусу Фото: стадіон "Тоттенгема" (flickr.com/bradford_timeline)

Ще один матч 16-го туру чемпіонату Англії не відбудеться за розкладом. Скасована зустріч між "Тоттенгемом" і "Фулгемом".

Про це повідомляє офіційний сайт "Тоттенхема".

Клуб, який є господарем матчу, отримав повідомлення від керівництва Прем'єр-ліги, що "Фулгем" попросив про перенесення зустрічі у зв'язку зі спалахом захворюваності COVID-19 в команді. Точне число позитивних випадків і імена хворих не розголошуються, лише уточнюється, що кількість "істотне".

Матч "Тоттенгем" - "Фулгем" повинен був початися о 20:00 за київським часом сьогодні, 30 грудня. Це друга гра в 16-му турі, яку відмінили через зараження коронавірусом серед футболістів. У понеділок відбувся матч "Евертон" - "Манчестер Сіті" через спалах COVID-19 серед гравців "Сіті".

Раніше повідомлялося, що у Прем'єр-лізі розглядають можливість призупинення на два тижні через поточну ситуацію із захворюваністю гравців. Але сьогодні низка британських ЗМІ повідомили, що зараз такий варіант в лізі не обговорюється серйозно.