ua en ru

"Челсі" виключив гравця з передсезонного турне через образи

"Челсі" виключив гравця з передсезонного турне через образи Фото: Кенеді (chelseafc.com)

Захисник поплатився за свої історії в Інстаграмі

Лондонський "Челсі" виключив зі складу команди на час азіатського турне клубу бразильського півзахисника Кенеді і відправив його в Англію. Про це повідомляє прес-служба клубу.

"На жаль, не дивлячись на те що гравець швидко видалив повідомлення і вибачився, а клуб також приніс вибачення за допомогою китайських соцмереж, збиток вже було завдано." Челсі "ще раз щиро просить вибачення. Дії Кенеді були помилкою, для нього це буде великим уроком. його поведінка не відображає позицію всієї команди або клубу. Кенеді отримав сувору догану і притягнутий до дисциплінарної відповідальності ", - йдеться в повідомленні.

Після прибуття в Китай Кенеді опублікував історію в своєму інстаграме. Перший кадр - Селфі з підписом "е **** й Китай", другий - сплячий китайський охоронець і підпис "Вставай, Китай. Ідіот".

Пізніше Кенеді написав вибачити пост в інстаграме.

"Я б хотів вибачитися перед китайцями за агресію, яку викликав. У мене не було наміру ображати або провокувати когось, і зараз я усвідомлюю, що мої коментарі були абсолютно неприйнятні", - написав він.

Відзначимо, що китайські фанати обсвистали Кенеді під час товариського матчу з "Арсеналом".

Таким чином, Кенеді не зіграє в двох матчах, що залишилися "синіх" проти "Баварії" і "Мілана".

Нагадаємо, головний тренер лондонського "Челсі" італієць Антоніо Конте повідомив, що новим постійним капітаном "аристократів" після відходу Джона Террі буде захисник Гарі Кехілл.