ua en ru

БЮТ завтра не блокуватиме трибуну ВР, якщо проект постанови про комітети не розглядатиметься, - С.Міщенко.

БЮТ завтра, 2 квітня, не блокуватиме парламентську трибуну, якщо проект постанови про парламентські комітети не розглядатиметься. Про це РБК-Україна заявив нардеп від БЮТ Сергій Міщенко.
"В ході погоджувальної ради, яка була 29 березня, була домовленість, що 2 квітня ми починаємо з години питань до уряду. До 14:00 сьогоднішнього дня парламентарі формулювали свої питання до міністра палива і енергетики Юрія Бойко. Звичайно, якщо завтра не буде проекту постанови Олександра Єфремова по парламентських комітетах, то ми не робитимемо будь-яких дій. Але, якщо все ж таки він буде включений до порядку денного, то наші дії будуть адекватними", - наголосив нардеп.
Він також додав, що його колеги за фракцією не планують ночувати в парламенті або приїжджати до парламенту за декілька годин до відкриття ранкового засідання.
Нагадаємо, раніше сьогодні голова фракції ПР у парламенті Олександр Єфремов заявив, що Партія регіонів не має наміру віддавати опозиції комітети.
"Сьогодні ми голосуватимемо за свій проект ухвали про обрання голів і членів окремих комітетів ВР. Це передбачає, що на місце депутатів, що вибули, в комітети зайдуть нові депутати. Ми також запропонуємо своїх керівників в комітети, де раніше у нас також були керівники.... І ми не повинні щось віддавати опозиції. Ми не формуємо сьогодні комітети, хоча ми можемо обмінятися якимись позиціями, але нам опозиція нічого не пропонувала. Вони тільки вимагають", - сказав О.Єфремов.
Нагадаємо, що раніше депутат від БЮТ Сергій Міщенко заявив, що БЮТ вимагатиме надання керівництва в таких комітетах, як бюджетний, регламентний, з боротьби з оргзлочинністю, з питань правосуддя і свободи слова.