ua en ru

БЮТ буде в опозиції у разі створення нової коаліції Партії регіонів, НУ-НС і Блоку Литвина, - А.Кожем'якин.

БЮТ буде в опозиції у разі створення нової коаліції Партії регіонів, НУ-НС і Блоку Литвина. Про це журналістам заявив заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем'якин, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я точно можу сказати, що БЮТ ніколи не піде в коаліцію з Партією регіонів. Якщо буде створена коаліція Партії регіонів, НУ-НС і, можливо, Блоку Литвина, то ми підемо в опозицію. Я хочу на це подивитись і вірю в те, що ми підемо в опозицію. А щоб вони об'єдналися, то я бажав цього 2 роки, щоб вони опинилися спільно разом", - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні голова фракції Блоку Литвина Ігор Шаров заявив, що Блок Литвина готовий вступити в коаліцію з Партією регіонів. "Ми категорично проти дочасних парламентських виборів. Так само, як і проти все наше суспільство. Пропозицій про створення нової коаліції на рівні Партії регіонів, "Нашої України - Народної самооборони" і Блоку Литвина не надходило. На сьогоднішній день на засіданні фракції не піднімалося це питання, але якщо пропозиція така надійде, то з огляду того, що ми категорично проти дострокових парламентських виборів, ми це питання будемо обговорювати конструктивно. З цього напевне витікає "так", - сказав І.Шаров.