ua en ru

БЮТ вимагає перерахувати голоси по 900 виборчим дільницям на Сході України, - С.Міщенко.

Блок Юлії Тимошенко (БЮТ) вимагає перерахувати голоси по 900 виборчим дільницям на Сході України. Про це в кулуарах Верховної Ради заявив народний депутат від БЮТ Сергій Міщенко, передає кореспондент РБК-Україна.
"Вчора Партія регіонів пообіцяла, що вони погодяться на перерахунок голосів, і ми сподіваємося, що вони дотримаються слова. Ми згодні на перерахунок голосів у Львівській обл. за у мови, що ми перерахуємо голоси у Донецькій обл... по нашим перерахункам на окремих дільницях ми вже фіксуємо -18-12% від результату Віктора Януковича, і тому, очевидно, регіонали розуміють, що під час перерахунку у нас буде все чисто, а в них - все брудно... В цілому ми вимагаємо перерахувати голоси на 900 дільницях. І ми згодні на те, якщо Партія регіонів захоче перерахувати голоси на 2000 дільниць на Заході України. Ми хочемо, щоб вони нам дали можливість перерахувати голоси на Сході", - заявив С.Міщенко.

Нагадаємо, що у виборчому окрузі №5 (м.Керч, АР Крим) на дільниці №20 БЮТ домігся перерахунку голосів. Внаслідок чого виявлено, що до Центрвиборчкому передані дані, в яких на 8% завищено кількість виборців, що проголосували за кандидата в Президенти України Віктора Януковича.