ua en ru

БЮТ буде вимагати прийняття в цілому закону про виділення коштів на боротьбу з грипом на наступному пленарному тижні, - С.Міщенко.

БЮТ буде вимагати, щоб на наступному пленарному тижні Верховна Рада України прийняла в цілому закон щодо виділення коштів на боротьбу з епідемією грипу. Про це заявив журналістам народний депутат від БЮТ Сергій Міщенко, передає кореспондент РБК-Україна. «Незважаючи на те, що Партія регіонів і команда (Президента України Віктора) Ющенка об'єдналися проти (прем'єр-міністра Юлії) Тимошенко і усіляко затягують процес прийняття в цілому відповідного закону, ми все одно будемо наполягати на його розгляді. Наша фракція буде вимагати, щоб це питання було включене у порядок денний і розглянуте на наступному пленарному тижні», - запевнив він.

Нагадаємо, перший віце-спікер Олександр Лавринович раніше повідомив, що бюджетний комітет Верховної Ради не розглянув проект закону про внесення змін до закону України "Про державний бюджет України на 2009 р.", яким пропонувалося виділити кошти на боротьбу з епідемією грипу. О.Лавринович повідомив також, що пропозиції до цього законопроекту можуть бути розглянуті безпосередньо в сесійній залі, коли апарат парламенту підготує відповідні документи.