ua en ru

У Брюсселі поліція відкрила вогонь по машині, водій якої погрожував вибухівкою

У Брюсселі поліція відкрила вогонь по машині, водій якої погрожував вибухівкою Фото: поліція Брюсселя (flickr.com-saigneurdeguerre)

Військові підрозділи перевірили машину на наявність вибухових речовин

В Брюсселі, в районі Моленбик, поліція відкрила вогонь по машині, водій якої погрожував вибухівкою. Про це повідомляє Daily Mail.

Повідомляється, що поліція влаштувала погоню за машиною, після того, як автомобіль застряг у пробці, правоохоронці відкрили вогонь.

Прес-секретар поліції міста І ван Вимерш розповів, що водій автомобіля підозріло поводився і не зупинився на світлофорі.

"Людина підозріло вів машину і не зміг зупинитися на світлофорі. Коли поліція заарештувала його, він заявив, що у нього є вибухівка, щоб не ризикувати, була викликана армія, щоб перевірити", - сказав Вимерш.

Повідомляється, що поліція оточила район і сказала жителям залишатися вдома, щоб не ризикувати життям. Військові підрозділи перевірили автомобіль на наявність вибухових речовин.

Нагадаємо, вчора один з передбачуваних організаторів терактів у Брюсселі 2015 році і Парижі в 2016 році Тарік Джадаун, більш відомий під псевдонімом Абу Хамза аль-Бельжики, був убитий іракськими збройними силами.