ua en ru

Британський віце-спікер подав у відставку після того, як був арештований за звинуваченням у сексуальних домаганнях

Британський віце-спікер палати громад Найджел Еванс подав у відставку після того, як був арештований у вівторок, 10 вересня 2013 р. за звинуваченням у сексуальних домаганнях. Про це пише британська газета The Gardian.

"Я розумію, що це справа викличе неабияке зацікавлення у засобів масової інформації, але з сьогоднішнього дня я не буду давати будь-яких подальших коментарів до закінчення справи", - зазначив Еванс.

55-річний був заарештований вчора вранці після надходження нових скарг від двох осіб, які звинувачують його в сексуальних домаганнях. При цьому політик заперечує всі звинувачення і заявляє, що має намір продовжити роботу в якості депутата. Слухання у справі відбудеться 18 вересня.

Ці звинувачення доповнили ряд інших обвинувачень проти політики, серед яких зґвалтування та сексуальні домагання. Імовірно, жертвами парламентарія стали сім чоловік в період з 2003 по 2013 рр. Всього обвинувачення складається з восьми пунктів. Еванса також заарештовували в травні й червні 2013 р., а потім відпускали.

Відзначимо, в 2010 р. політик публічно оголосив про свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію.