ua en ru

Бригаду поїзда Ужгород-Одеса розформували після інциденту з бійкою

Бригаду поїзда Ужгород-Одеса розформували після інциденту з бійкою Фото: поїзд (РБК-Україна)

"Укрзалізниця" розформувала бригаду поїзда №107 Ужгород-Одеса після інциденту з бійкою. Також деяких співробітників компанії притягнули до дисциплінарної відповідальності.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Як повідомляється, "Укрзалізниця" провела внутрішнє розслідування даного факту. По прибуттю в Одесу поїзд зустріла спеціальна комісія, яка опитала всіх причетних та свідків інциденту.

"Проведено медичний огляд працівників поїзної бригади на стан алкогольного сп’яніння. Було детально проаналізовано поведінку та алгоритм дій усіх учасників інциденту, включаючи начальника поїзда та в.о. заступника начальника депо Одеса", - йдеться у повідомленні.

У компанії зазначили, що для недопущення подібних порушень у подальшому проводяться інструктажі та ознайомлення поїзних бригад із цим випадком.

Нагадаємо, 10 вересня в поїзді Ужгород-Одеса п'яний чоловік вступив у конфлікт з пасажирами, після чого влаштував бійку. За результатами інциденту на одного з його учасників Нацполіція склала адміністративний протокол (хуліганство).

Раніше РБК-Україна писало, що у поїзди "Укрзалізниці" взяли воєнізовану охорону з кінця серпня - вона повинна слідкувати за порядком замість поліції.