ua en ru

Бренд Кіа в Україні виходить в сегмент комерційних автомобілів з моделлю К2500

Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», ексклюзивний дистриб'ютор автомобілів Kia в Україні, поповнила свою модельну лінійку легким вантажівкою Kia K2500, який буде представляти бренд в сегменті комерційної техніки.

Бренд Кіа в Україні виходить в сегмент комерційних автомобілів з моделлю К2500

Легкові автомобілі Kia користуються великою популярністю в Україні, про що свідчать результати продажів і нагороди, отримані ними за результатами голосування споживачів і автомобільних журналістів. Тепер прийшов час відкрити нові таланти Kia, пов'язані з виробництвом надійних комерційних авто, які є прекрасними партнерами, як для великих компаній, так і індивідуальних підприємців.

В серпні 2016 року дистриб'юторська компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» починає постачання легкого комерційного вантажівки Kia К2500.

Автомобіль має привабливий дизайн і пропонується у вигляді шасі, призначеного для установки різних варіантів кузовів фургонів і в залежності від потреб конкретного бізнесу. Досить компактні габарити, кабіна з чудовим оглядом і радіус розвороту близько п'яти метрів роблять К2500 вдалим вибором для міської експлуатації.

Під капотом Kia K2500 встановлений турбодизель з інтеркулером, робочий об'єм якого становить 2,5 літра, потужністю 130 л. с., а крутний момент - 255 Нм. Двигун відрізняється високою надійністю і пропонує зручний доступ для здійснення обслуговування як ззовні, так і з кабіни. Трансмісія - 6-ступінчаста механічна.

В основі конструкції Kia K2500 лежить жорстка багатосекційна рама із сталевого профілю, посилена поперечками. Передня підвіска ресорна торсіонного типу, задня - з мульти-листовими ресорами.

Зупинити автомобіль допомагає гідравлічна гальмівна система, доповнена антиблокувальною системою ABS і системою стабілізації ESP.
Бескапотная кабіна розрахована на трьох осіб, але акцент зроблений на комфорт водія, який може відрегулювати сидіння в двох напрямках, кермо з гідравлічним підсилювачем - по висоті. До його послуг і зручні бічні дзеркала з широким кутом огляду.

Завдяки повній масі на рівні 3240 кг управляти Kia K2500 може навіть водій з категорією «В» в посвідченні, що буде особливо актуально для малих та індивідуальних підприємств. Автомобілю також відкритий доступ до центральних частинах міст.

Подробиці про характеристики і комплектації легкої вантажівки Kia K2500 можна знайти на сторінці www.kia.ua/dir/k2500.
Примітка: оснащення і зовнішній вигляд автомобілів в продажу можуть відрізнятися від наведених в новини зображень.

Бренд Кіа в Україні виходить в сегмент комерційних автомобілів з моделлю К2500