ua en ru

Боснійського футболіста вигнали із клубу через нереалізоване пенальті

Боснійський футбольний клуб "Сараєво" на вимогу фанатів вигнав з команди нападника Алена Мелуновіча, який у вчорашньому матчі-відповіді другого кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти албанського "Кукеса" не реалізував пенальті.

Боснійський футбольний клуб "Сараєво" на вимогу фанатів вигнав з команди нападника Алена Мелуновіча (на фото), який у вчорашньому матчі-відповіді другого кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти албанського "Кукеса" не реалізував пенальті.

Читайте також: "Чорноморець" вийшов до наступного етапу Ліги Європи

Сараєвці перевершували свого суперника за всіма статтями: подали 11 кутових, завдали сім ударів по воротах проти одного в албанців, але відкрити рахунок так і не зуміли. І апофеозом стала 68-я хвилина матчу, коли Мелуновіч не забив пенальті.

У результаті матч закінчився з рахунком 0:0. Оскільки в першій грі албанці перемогли вдома 3:2, то саме їм належить грати в наступному, третьому раунді кваліфікації Ліги Європи з донецьким "Металургом".

Дії Мелуновіча ще під час матчу викликали гнів уболівальників, які почали скандувати в його бік лайку. Кілька хвилин по тому він був замінений. Потім фанати вимагали, щоб його вигнали із "Сараєво", і сьогодні клуб в односторонньому порядку розірвав контракт із форвардом.

Читайте також: Результати матчів другого раунду Ліги Європи

23-річний Ален Мелуновіч виступав у "Сараєво" на позиції форварда під №9. Уродженець Боснії і Герцеговини дебютував у єврокубках на початку липня ц.р., в матчі першого відбіркового раунду "Сараєво" - "Лібертас" (Сан-Марино).