ua en ru

Поліція Болгарії затримала підозрюваного у вбивстві журналістки Марінової на добу

Поліція Болгарії затримала підозрюваного у вбивстві журналістки Марінової на добу Фото: Вікторія Марінова (facebook.com)

Правоохоронці затримали громадянина Румунії

Болгарська поліція затримала підозрюваного у вбивстві директора приватного телеканалу TVN, тележурналістки Вікторії Марінової на 24 години. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на агентство Reuters.

Відзначається, що правоохоронці затримали громадянина Румунії українського походження.

"У нас під вартою перебуває особа, чиє алібі ми перевіряємо, але поки у нас немає конкретного підозрюваного. Робота з ним триває", - заявив глава дунайської регіональної поліції у Русе Теодор Атанасов.

Нагадаємо, Міністерство внутрішніх справ Болгарії раніше заявило про затримання підозрюваного у вбивстві директора приватного телеканалу TVN, тележурналістки Вікторії Марінової. Однак МВС офіційно не розкриває особистість вбивці.

Разом з тим болгарські ЗМІ повідомляли, що затриманий є громадянином Румунії і має молдавський паспорт.

Як писало РБК-Україна, генеральний прокурор Болгарії Сотів Цацаров заявив, що вбивство Марінової є актом надзвичайної жорстокості.

У Болгарії вбили телеведучу Вікторію Марінову, що викривала махінації з коштами ЄС. Згідно з розслідуванням, до махінацій можуть бути причетні люди з вищого керівництва держави. Пізніше стало відомо, що дівчина перед смертю була згвалтована.