ua en ru

Бойовики за добу 15 раз обстріляли сили АТО в Луганській області, поранено 2 військових, - прес-центр "Північ"

Бойовики за добу 15 раз обстріляли сили АТО в Луганській області, поранено 2 військових, - прес-центр "Північ" Джерело фото:twitter.com/novostidnua
В зоні відповідальності військ оперативного командування "південь" в Луганській області бойовики 15 разів за добу обстріляли сили антитерористичної операції, у результаті були поранені два українських військових.

В зоні відповідальності військ оперативного командування "південь" в Луганській області бойовики 15 разів за добу обстріляли сили антитерористичної операції, у результаті були поранені два українських військових. Про це йдеться в повідомленні прес-центру "Північ" Збройних сил України на Facebook.

"За останню добу в зоні відповідальності військ оперативного командування "Північ" бойовики здійснили 15 обстрілів, з них мінометних - 3, артилерійських -8, зі стрілецької зброї і СВД - 1, реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" - 3. Серед військовослужбовців оперативного командування "Північ" двоє поранених", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що військовим була надана невідкладна медична допомога, їх доставили в медичні установи.

За даними прес-центру, бойовики обстріляли сили АТО в районах населених пунктів Станиця Луганська, Трьохізбенка, Щастя і Кримське.

Крім того, повідомляється про тривалі переміщення колон військової техніки в напрямку Станиці Луганської. "На підконтрольних територіях ЛНР фіксуються розміщення важкого озброєння і розгортання інфраструктури польових таборів супротивника", - йдеться в повідомленні.

"Протягом вчорашнього дня військами оперативного командування "Північ" забезпечено ротацію представників ОБСЄ в зоні відповідальності", - додали в прес-центрі.

Нагадаємо, бойовики за минулу добу 41 раз намагалися атакувати позиції сил антитерористичної операції.