ua en ru

Бойовики протягом дня обстрілювали сили АТО зі стрілецької зброї, гранатометів та кулеметів

Бойовики протягом дня обстрілювали сили АТО зі стрілецької зброї, гранатометів та кулеметів Фото: АТО на Донбасі

Впродовж дня бойовики 17 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ

Бойовики сьогодні, 22 січня 2016 року, протягом дня обстрілювали позиції сил антитерористичної операції (АТО) зі стрілецької зброї, гранатометів та кулеметів. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Проросійські бойовики продовжують порушувати умови перемир'я на Донбасі. Впродовж дня вони 17 разів відкривали вогонь по позиціях українських Збройних сих", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, найбільшу кількість обстрілів зафіксовано на Світлодарській дузі в районі тимчасово окупованої Горлівки.

"По опорних пунктах сил АТО неподалік Зайцевого та Майорська окупанти вели провокативний вогонь зі стрілецької зброї, гранатометів та великокаліберних кулеметів. В районі Донецького летовища наші позиції в Пісках та Опитному були обстріляні зі стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, з гранатометів різних типів бойовики вели прицільний вогонь по опорних пунктах ЗСУ неподалік Мар'їнки та Луганського.

"Українські бійці вогонь у відповідь не відкривали", - зазначають у штабі АТО.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18:00 годину 22 січня 2016 року:Проросійські бойовики продовжують порушувати ...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 22 января 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сили АТО знищили 43 бойовика з початку року.