ua en ru

Бойовики за добу 19 разів порушили режим припинення вогню, - штаб АТО

Бойовики за добу 19 разів порушили режим припинення вогню, - штаб АТО Фото: бойовики на Донбасі

З півночі і до 6:00 уздовж лінії розмежування бандформування зброю не застосовували

У зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу, 31 серпня, бойовики 19 разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомили у прес-центрі АТО у Facebook.

При цьому сьогодні, 1 вересня, з півночі і до 6:00 уздовж всієї лінії розмежування бандформування зброю не застосовували.

Як наголошується, в кінці понеділка ситуація в зоні АТО залишалася стабільною. "Незаконні збройні формування, істотно знизивши активність, в основному зі стрілецької зброї, кілька разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО, намагаючись втягнути їх у протистояння.

"Так, поблизу Донецька з 18:00 і до півночі бойовики обстрілювали зі стрілецької зброї наші опорні пункти в Мар'їнці, Опитному і Авдіївці. А близько 19:00 і 23:00 південніше Авдіївки окупанти застосували гранатомет", - йдеться в повідомленні.

На Артемівському напрямку о 20:30 окупанти вели вогонь зі стрілецької зброї по українських підрозділах у Санжарівці. А о 22:00 по силах АТО неподалік Лозового працював ворожий крупнокаліберний кулемет. При цьому в Луганській обл. близько півночі, з боку Сокільників, противник зі стрілецької зброї обстріляв позиції сил АТО у Кримському.

Нагадаємо, вчора в зоні АТО майже повністю зберігався режим тиші.