ua en ru

Бойовики стріляли в районі Авдіївки з зенітної установки

Бойовики стріляли в районі Авдіївки з зенітної установки Фото: ситуація в зоні АТО

Всього за день у зоні АТО зафіксовано 11 ворожих обстрілу

Протягом сьогоднішнього дня, 23 вересня, бойовики 11 разів порушили режим тиші в зоні проведення антитерористичної операції. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку бойовики стріляли в районі Мар'їнки, Павлополя, Старогнатівки і Талаковки, використовуючи стрілецьку зброю, снайперський і гранатометный вогонь.

На Донецькому напрямку факти порушення режиму припинення вогню з боку противника зафіксовано в районі Авдіївки, Новоселівкита Верхньоторецького. Зокрема, крім стрілецької зброї в районі Авдіївки окупанти відкривали вогонь з зенітної установки ЗУ-23-2.

На Луганському напрямку противник вдавався до збройних провокацій поблизу Новозванівки і Новоолександрівки, стріляючи з міномета 82-го калібру і зенітної установки.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 22 вересня 2016 року 11 випадків відкриття вогню по позиціям сил антитеро...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 23 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що В зоні проведення АТО на Донбасі за минулу добу, 22 вересня 2016 року, в результаті бойових дій загинули серед українських військовослужбовців немає, один отримав поранення.