ua en ru

Бойовики зосередили обстріли біля Донецька і Горлівки

Бойовики зосередили обстріли біля Донецька і Горлівки Фото: українські військові

За добу зафіксовано 50 обстрілів бойовиків

Бойовики протягом минулого дня зосередили обстріли біля Донецька і Горлівки. Про це йдеться в повідомленні прес-центру антитерористичної операції (АТО) в Facebook.

"Бойовики проросійських НЗФ продовжують порушувати умови перемир'я на Донбасі. За минулу добу 50 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Найбільш напружена ситуація зберігалася в передмістях Донецька і Горлівки. З гранатометів і великокаліберних кулеметів ворог вів вогонь по наших позиціях в Пісках, Досвідченого, Авдіївці та на шахті Бутівка", - йдеться в повідомленні.

Крім того, зі стрілецької зброї і гранатометів сім разів була обстріляна Мар'їнка. В районі Горлівки бойовики застосували міномети, гранатомети і великокаліберні кулемети. Опорні пункти українських військових в Троїцькому, Майорському, Погоди і Новгородському було обстріляно з гранатометів різних систем, а також мінометів калібру 82 і 120 мм.

Також мінометному обстрілу піддалися позиції сил АТО в Красногорівці.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 11 лютого 2016 року:Бойовики проросійських НЗФ продовжують пору...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 10 февраля 2016 г.

Нагадаємо, секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов припускає закриття контрольно-пропускного пункту в районі Мар'їнка Донецької області.