ua en ru

Бойовики сьогодні 17 раз обстріляли сили АТО

Бойовики сьогодні 17 раз обстріляли сили АТО Фото: українські військові

Сьогодні ситуація в зоні проведення АТО покращилася

Бойовики сьогодні, 15 січня, 17 раз обстріляли сили антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Сьогодні ситуація в зоні проведення АТО суттєво покращилася. Бойовики проросійських збройних бандформувань лише 17 разів застосовували зброю проти українських воїнів. Всі епізоди порушення противником режиму "повної тиші" зафіксовані у тимчасово окупованого Донецька і на Горлівсько-Светлодарской дузі", - йдеться в повідомленні.

зокрема, найбільше обстрілу бойовики здійснили по позиціях українських військових в районі Мар'їнки. Також відкривали вогонь по опорним пунктам сил АТО у Пісків, Досвідченого і південь від Авдіївки. Під обстріл потрапили також Новгородське, Майорск і Луганське. Біля Троїцького бойовики застосовували протитанковий гранатомет.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18:00 годину 15 січня 2016 року:Сьогодні ситуація в зоні проведення АТО суттє...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 15 января 2016 г.

Нагадаємо, біля селища Водяне (Донецька область) 14 січня відбулося бойове зіткнення сил антитерористичної операції з диверсійно-розвідувальною групою бойовиків.