ua en ru

Бойовики продовжують обстріли сил АТО з гранатометів і бронетехніки

Бойовики продовжують обстріли сил АТО з гранатометів і бронетехніки Фото: українські військові

За минулу добу зафіксовано 47 обстрілів бойовиків

Бойовики продовжують обстріли позицій сил антитерористичної операції (АТО), застосовуючи міномети, гранатомети і бронетехніку. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Ситуація в зоні проведення АТО залишається напруженою. Бойовики продовжують обстріл наших позицій, застосовуючи при цьому, крім стрілецької зброї, міномети, гранатомети і бронетехніку. Загалом, за минулу добу, проросійські бандити 47 разів обстрілювали опорні пункти сил АТО", - йдеться в повідомленні.

На донецькому напрямку бойовики зі стрілецької зброї і гранатометів обстрілювали опорні пункти українських військових біля Маріїнки, Пісків, Авдіївки і шахти " Бутівка. На маріупольському напрямку знову загострилася обстановка в Широкіно: там обстріл вівся з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 19 січня 2016 року:Ситуація в зоні проведення АТО залишається на...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 18 января 2016 г.

Нагадаємо, на непідконтрольної української влади території Донецької області розпочався "загальний заклик" до лав армії так званої "Донецької народної республіки".