ua en ru

Бойовики продовжують обстрілювати сили АТО з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї

Бойовики продовжують обстрілювати сили АТО з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї Фото: АТО на Донбасі

Бойовики протягом дня 11 разів обстрілювали сили АТО

Бойовики протягом дня, 21 березня 2016 року, продовжували обстрілювати позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"З початком доби ситуація в зоні проведення АТО стабілізувалась. Але разом з тим, 11 разів російські бойовики обстріляли позицій Збройних Сил України, 5 на Донецькому та 6 на Маріупольському напрямках", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 4 рази бойовики обстрілювали опорні пункти поблизу Новотроїцького з гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї, а о 8 ранку ДРГ чисельністю до 10 осіб наблизилась до позицій сил АТО та обстріляла їх з АГС та стрілецької зброї. Отримавши гідну відповідь від українських бійців терористи відступили.

"Активізувались снайпери ворога поблизу Невельського, Ленінського та Красногорівки. Поблизу Авдіївки бойовики обстріляли позиції з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів", - повідомляють у штабі.

Окрім цього, зазначається, що неприцільним вогнем зі стрілецької зброї в районі Широкіного та Опитного бойовики намагались спровокувати українських бійців на вогонь у відповідь.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18:00 годину 21 березня 2016 рокуЗ початком доби ситуація в зоні проведення АТ...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 21 марта 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 20 березня 2016 року, в результаті бойових дій загинули двоє українських військовослужбовців, ще двоє отримали поранення.