ua en ru

Бойовики продовжують обстрілювати сили АТО з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї

Бойовики продовжують обстрілювати сили АТО з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї Фото: АТО на Донбасі

За минуло добу зафіксовано 55 випадків порушення режиму припинення вогню

Бойовики протягом минулої доби продовжували обстрілювати позиції сил антитерористичної операції (АТО) з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"В районі проведення АТО проросійські бойовики продовжують обстрілювати українські позиції. За минуло добу зафіксовано 55 випадків порушення режиму припинення вогню", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 22 рази бойовики відкривали прицільний вогонь з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї по опорних пунктах сил АТО в Мар'їнці. По контрольному пункту "Мар'їнка" працював снайпер та зенітна установка ворога.

"Зі стрілецької зброї та гранатометів різних систем були обстріляні наші позиції в Пісках, Опитному, Авдіївці, Майорську та Новгородському. Окрім цього, по нашому опорному пункту в Зайцевому противник відкривав вогонь з міномету", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, повідомляється, що по українських укріпленнях в Старогнатівці та Луганському проросійські бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї та БМП. На Луганському напрямку з мінометів, стрілецької зброї та гранатометів були обстріляні українські позиції неподалік Богуславського.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 19 лютого 2016 року:В районі проведення АТО проросійські бойови...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 18 февраля 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що проросійські бойовики обстріляли Водяне Донецької області, в результаті чого поранення отримав волонтер з Хмельницької області.