ua en ru

Бойовики планують відправити в РФ тіла загиблих транспортом "гумконвоя", - розвідка

Бойовики планують відправити в РФ тіла загиблих транспортом "гумконвоя", - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (YouTube screenshot)

На даний момент в моргах Луганської області знаходиться більше 30 тел російських бойовиків

Бойовики планують відправити в Російську Федерацію тіла загиблих транспортом "гуманітарного конвою". Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Російське окупаційне командування продовжує приховувати втрати особового складу. В даний час в моргах на окупованій території Луганської області знаходиться більше 30 тіл військовослужбовців з'єднань та частин 2 АК (громадян РФ), які будуть відправлені на територію Росії транспортом чергового т. н. "66 гуманітарного конвою", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької і Луганської областей станом на 15 червня Поглиблення бюджетних...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 15 червня 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні Державна прикордонна служба України повідомляла, що Росія 15 червня 2017 року в односторонньому порядку відправила на Донбас черговий, 66-й, "гуманітарний конвой". Заявлено, що у вантажівках нібито знаходяться дитячі продуктові набори та медикаменти. Однак, вантаж переміщувався у закритих упаковках, отже, зведеної групі не вдалося отримати достовірну інформацію про його зміст, характер і номенклатурою.